Wie is DikkeDieder?
Lekker creatief, aanpakken en genieten van genietende mensen. Daar word ik enthousiast van en dat is mijn passie. Waar kan dat beter dan in de horeca?
Mijn kennis en kunde heb ik opgedaan door ervaring. Ooit begonnen in Arnhem bij restaurant de Gaard ben ik via verschillende kroegen en discotheken uiteindelijk op Sint Maarten (N.A.) beland als bar- restaurant manager. Terug in Nederland als kok ervaring opgedaan in de keukens van verschillende restaurants. Geweldige ervaringen die mijn hart als kastelein allemaal sneller deden kloppen.
De laatste jaren werk ik met plezier als adviseur Ruimtelijke Ordening. Maar de horeca kan ik toch niet helemaal los laten. Vandaar dat ik in 2010 mijn HuiskamerRestaurant ben begonnen. Een gezellige avond eten en drinken met leuke mensen gewoon bij mij thuis in Amersfoort! Met de komst van onze zoon ben ik dit gestopt en nu richt ik me op unieke BBQ of Pizza catering mét mij als chef.
In 2015 is DikkeDieder een bedrijf geworden, ingeschreven bij de KvK.
Mijn kennis en kunde heb ik opgedaan door ervaring. Ooit begonnen in Arnhem bij restaurant de Gaard ben ik via verschillende kroegen en discotheken uiteindelijk op Sint Maarten (N.A.) beland als bar- restaurant manager. Terug in Nederland als kok ervaring opgedaan in de keukens van verschillende restaurants. Geweldige ervaringen die mijn hart als kastelein allemaal sneller deden kloppen.
De laatste jaren werk ik met plezier als adviseur Ruimtelijke Ordening. Maar de horeca kan ik toch niet helemaal los laten. Vandaar dat ik in 2010 mijn HuiskamerRestaurant ben begonnen. Een gezellige avond eten en drinken met leuke mensen gewoon bij mij thuis in Amersfoort! Met de komst van onze zoon ben ik dit gestopt en nu richt ik me op unieke BBQ of Pizza catering mét mij als chef.
In 2015 is DikkeDieder een bedrijf geworden, ingeschreven bij de KvK.